Cyklat till jobb och fredagsmiss

Idag så har en unik sak hänt. Jag har trott på SMHI och SMHI hade dessutom rätt. Det stod nämligen i prognosen att jag skulle kunna cykla till jobbet utan att bli blöt. Och detsamma skulle jag kunna göra på vägen hem. 

Jag hann precis in på mitt jobb när det faktiskt började skvala, och sedan forsade regnet ner i flera timmar. Men där vid 16.30 då jag skulle cykla hem så hade det slutat och marken hade torkat upp. Så himla bra för mig! 🙂

Idag fick jag oxå veta att jag hade missat lägga upp ”Världens bästa fredag”-hälsningen på Facebook. På Instagram fanns den i vanlig ordning, men jag glömde dela på Fejjan. Ja, jag säger då det. Slarv.

Det var en kollega som frågade efter den och en annan som bekräftade att den inte fanns. Jag fattar ingenting, förutom att jag helt enkelt har slarvat.

Här hemma ikväll har jag verkligen inte gjort mycket. Mest bara tagit det lugnt och sett på tv. Fixat mat och donat. Rätt mysigt ändå. Mikael jobbar em, så jag har huset för mig själv. 😉

Hoppas alla ni har en fin kväll oxå! 😀

Cyklade på torra vägar

Blev lite nervös att jag skulle bli blöt när jag såg detta, men det gick bra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.