Cykeltur

Idag sov jag ut länge. Kändes att det varit en intensiv vecka. Mikael hann både städa garaget och vara i båten innan jag steg upp. Men när jag väl hade gjort det så gjorde vi oss klara för att ta en cykeltur. Det blåste en del, men vi hade tur att ha medvind. Vi cyklade in till stan (drygt 1 mil) och det var riktigt kul. Jag älskar ju att cykla, så jag njöt varje stund.

Väl framme i stan så kollade vi in den numera avstängda Storgatan där det var massor med färger och aktiviteter. Och folk! Så himla roligt när det är liv och rörelse i stan. Det var ju även Stadsmaran, och det drar ju folk, speciellt när det är så fint väder som idag.

Vi for ner till hamnen sen och pratade med lite bekanta som vi mötte där. Trevligt 🙂 Vi var även in på Granec och drack kaffe och surrade med de människor vi hittade där inne.

Sen cyklade vi runt lite innan vi for till stan igen och den här gången letade vi oss fram till Friends där vi åt lunch. Vi valde att sitta inne då det var lite blåsigt, men det var ändå trevligt. Sen gick vi runt lite på stan så Mikael fick shoppa innan vi cyklade iväg mot Storheden.

Där blev det oxå en del shoppande innan vi cyklade hem. Om det var medvind TILL stan, så var det raka motsatsen på vägen hem. Det var helt galet jobbigt på vissa ställen, men samtidigt roligt. Som sagt, jag älskar att cykla och motvind stoppar inte mig. När vi kom hem var jag rätt slut, men så nöjd i själen. 

Mikael var lite irriterad över att vi inte kunnat sjösätta, när vi var i hamnen, men jag tror ändå han har haft en ok dag, även om den inte blev som han tänkt. 🙂

Den ”piffade” Storgatan utan för Savoy

Även detta. 🙂

Hamnen – inte så mycket båtar

Helena i deras båt.

Mikael samtalar. Byggnationen av Kuststad ses i bakgrunden.

Vi dricker kaffe på Granec.

Släcker törsten på Friends.

Vi släcker även hungern.

Sen cyklade vi till Storheden. Bland annat till Jula.

Och bland annat till Clas Ohlson.

Hemma öppnade vi en flaska rosébubbel (mycket gott) och njöt av den härliga dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.