Buss, träning, båt, porsche

Idag fick jag ta bussen till jobbet för att det regnade. Dock var det inga problem med värmen, snarare tvärtom. Det var varmt och kvavt. När jag sedan slutade tog jag bussen in till stan och gick på Inpuls. Tisdagar är det ju dags för Zumba. Det är fantastiskt roligt och trots att jag inte hade lust att gå dit, så kändes det extremt roligt när jag väl kom fram.

Efter träningen gick jag på Big Boy och tog med mig mat till mig och Mikael och gick ner till båten där Mikael var. Det var då helt fantastiskt väder och solen sken och det var varmt och mysigt i aktern på båten.

Vi åt och slappade innan det var dags att börja ge sig hemåt. Vid bilen mötte vi Glenn och hans bil. En riktigt snygg porsche. Vi surrade på med honom innan vi fick skynda hem.

Tyvärr missade jag allsången, men morden i Midsomer är i full gång och jag tycker verkligen att det är sommarkänsla att få se nya avsnitt av denna underbara serie. 🙂

Så jag ska fortsätta med det nu. Ha en underbar kväll!

KRAM <3

Mysiga Södra HamnIMG_7970 [6110]_01

IMG_7976 [6109]_01

IMG_7973 [6111]_01

Glenn och hans porscheIMG_7985 [6112]_01

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.