Bröllop i Lycksele

Ja, helgen gick då i kärlekens tecken då min kusin Jonas gifte sig med sin fina Jenny. Vi åkte iväg vid 9.30 på morgonen och hämtade upp Fian. Sedan begav vi oss iväg till Lycksele. Det är verkligen en tråkig väg att åka efter. 27 mil där är inte kul… Jag sov dock en stor del av resan. 😉

Framme i Lycksele åkte vi till min Farmor och Farfar och lastade av. Vi skulle sova där… Min faster och hennes son var oxå där och även en annan faster, med man, dök upp. Sedan gjorde vi oss klara och åkte iväg till Margaretakyrkan. När brudparet kom in var jag så ivrig (att fota) så jag ramlade ut i kyrkgången… Allt för att ta uppmärksamheten ifrån min kusin… 😉 Men förutom det gick allt så bra. Lite tårar som sig bör, och båda sa JA. Frid och fröjd…

Efter vigseln åkte vi till Cityhotellet i Lycksele där festen skulle gå av stapeln. Vi tog emot brudparet som varit och kört runt i fin bil. Fick fördrink med hjortron i (till Mikaels lycka) och skålade för Jonas och Jenny. Vi åt förrätt, huvudrätt och tårta (givetvis). Det hölls tal, det dansades, det lektes lekar, det skrattades och alla njöt verkligen av kvällen. Förutom min son då kanske (datorabstinens).

Jonas och Jenny. Ni var ett fantastiskt brudpar, vackra och lyckliga. Ni hade dessutom ordnat hela festen så fint. TACK för att vi fick dela dagen med Er.

Vi återvände till farfars vid 01.30-tiden och hamnade i säng direkt. Idag hann jag precis ta mig upp vid 10, när brudgummen Jonas ringde. Han behövde chaufför. Så jag åkte till Hotell Lappland och hämtade honom och skjutsade han till Cityhotellet där han glömt sin börs. Sedan tillbaka till hotellet så han kunde betala och ta med sig sin fru och tillbehör. Och sedan tillbaka till Cityhotellet där de hade sin bil och övriga saker.

Sedan for jag tillbaka till farfars och fikade mm. Min faster, Marie dök upp igen och hämtade lite saker. Bla hjortron hon hade plockat. Mikael blev ÖVERLYCKLIG när han fick sig en påse av henne. Den är nu gömd, då han är rädd att jag ska ta något därifrån… Sedan for vi hem. Jag brukar alltid ringa farfar när jag kommit hem, men givetvis glömde jag det. Det gjorde inte han och han ringde på kvällen för att kolla om jag var hemma i säkerhet. *Sötfarfar*

Det var min helg och min resterande kväll ska jag vara i soffan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.