Bra dag, jobb, ansiktsmask

Men hallå alla raringar där ute! Har ni det bra? Här är det bara fint. igår hade jag en dag som jag gillade ”not so much”, men idag är det en mycket bättre dag. Igår var väl inget större fel på egentligen (förutom det där med telefonen), men jag var liksom inte i mood för dagen. Eller nått…

Idag har jag dock känt mig på riktigt bra humör och jag är verkligen nöjd med dagen. Förutom en sak, att min arbetsdag tog slut. Jag kände mig så effektiv och hade flera möten och fick massor gjort. Men sen var plötsligt timmen slagen och jag var tvungen att gå hem från jobbet. Jag gillar inte när det blir så där. Ibland (rätt ofta för mig) vill jag bara stanna längre och tycker att6 arbetsdagen är flera timmar för kort… Känner ni så?

Nåja, när jag till slut lyckades ta mig från jobbet så for jag hem och fixade lite god middag, Jag har sett på YouTube, städat mitt skrivbord och börjat sortera massa viktiga papper. Jag har pysslat och donat. Sen har jag även haft hårinpackning och ansiktsmask och haft lite spa här hemma. Alltid mysigt och avkopplande. Köpte två nya ansiktsmasker från Bodyshop och de var verklligen jättehärliga och bra. Jag köpte en lermask och en lugnande mask. Perfekt för mig! 🙂

Nu ska jag väl ta och dona runt lite till innan jag ska i säng. Ha det bra raringar!

KRAM <3

Dessa masker köpte jagfile_03

2 thoughts on “Bra dag, jobb, ansiktsmask

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.