Bokrea 2018

Mikael ringde tidigt i morse och det första han sa var:

– Har du beställt 18 böcker från bokrean…!?!?!?

Jag la nämligen ut det på Insta igår kväll, när jag gjort min beställning. 😉 Han tycker nog att jag redan har alldeles för mycket böcker. Jag har ju flera bokhyllor fulla. Både i ”biblioteksdelen” av vardagsrummet, och även i kontoret. 

Egentligen så läser jag inte så mycket fysiska böcker. Det är mer att jag lyssnar på ljudböcker nu för tiden. Men vissa böcker vill jag verkligen ha i bokhyllan. Speciellt viktigt är mina Nora Roberts-böcker. Hon är min stora favorit av författare och jag skulle bli extremt olycklig om jag missade en bok. (Vilket jag gjorde en gång för många år sedan, men lyckades byta till mig med en vän).

Men hur som helst, jag vill ha böckerna i bokhyllan. Ibland plocka fram dem från sin plats, känna på dem, titta lite i dem, ömt bara hålla i dem. Jag är extremt rädd om mina böcker. Jag lånar inte ut dem om det inte är YTTERST speciellt tillfälle. Av den anledningen gillar jag egentligen inte att beställa böcker heller, för man vet inte hur exemplaret man får, verkligen ser ut när det kommer till mig.

Den här gången kommer jag inte att hinna in till bokrean dock, så jag beställde ändå de böcker jag ville ha. Det blir nog bra. Jag har faktiskt beställt några Nora Roberts som jag inte hade. Hennes böcker lyssnar jag aldrig på, utan de vill jag alltid läsa i fysisk bok. 

Men det händer oxå att jag köper böcker som jag har lyssnat på, bara för att jag vill ha dem där i bokhyllan. Så att jag kan njuta av dem här hemma. Vissa böcker vill man bara liksom ha… 🙂

Så alla andra boknördar där ute… Har ni handlat på bokrean!? Lite barnböcker kan väl aldrig skada om ni har barn. I dagens digitala samhälle måste alla vuxna introducera böckernas värld för barnen, lite mer intensivt än när mina barn var små. När det finns elektroniska alternativ hamnar man lätt där… Men min dotter har då köpt böcker till sin son, bland annat för de pengar som jag skickat enkom för det ändamålet. 😉

Ja men… Ut och shoppa nu! Mer böcker till folket!!!

En av mina bokhyllor <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.