Bloggutmaning 2015 – Fråga 9

9. Tipsa om en lek du lekte som du tycker barn idag borde testa på också

Hmmm… Antingen har jag inte lekt så många lekar, eller så har jag dåligt minne. Jag minns någon lek som hette ”Röda vita rosen”, men kommer inte riktigt ihåg hur man gjorde. Vet att jag gillade den. Det fanns oxå någon lek som kanske hette ”Ett två tre OST”, vilken jag gillade.

Långhopprep och hoppa hage var något vi gjorde rätt mycket. Gör barn det idag? Det är ju roligt i alla fall.

”Under hökens vingar” är väl oxå en lek? Den gillade jag, känns det som…

Jag inser att jag inte kan svara på den här frågan så bra. Jag vet inte vad barn leker idag, och jag vet ju knappt vad jag lekte själv. Så jag får helt enkelt hoppas att barn leker mycket med varandra och att det inte bara är tekniska lekar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.