Bloggutmaning 2015 – Fråga 7

7. Var det något du gillade som barn som räknades ”höra till det andra könet”?

Nja… Jag har alltid tyckt om ”killgrejjer”. Jag gillade bilar, ville bli både go’cart-förare och lastbilschaufför som min pappa. Jag var helt begeistrad av motorcyklar efter att min farbror Pelles kompis hade skjutsat hem mig när jag var lite vilse på Furuvik i Lycksele. (Det kan hända att killen körde moped och jag minns att jag var så liten att jag sen satt i hans knä och var lika fascinerad av hans coola nit-armband till klockan, som ”motorcykeln”).

Jag valde sy-slöjd i skolan, men det var verkligen inte min grej. Däremot valde jag ”Teknik” när andra valde tyska eller franska. Riktigt kul var det…

Fortfarande är jag lite grabbig på vissa områden (om man nu får säga så i detta jämlika samhälle), men jag har blivit mer och mer tjejig. Fått mer intresse för kläder, smink, krämer och parfymer än vad jag hade i tidig ålder, men det kan oxå bero på att jag nu har någon som verkligen är intresserad av mig.

Så, jag har nog aldrig varit, och kommer nog aldrig vara, en sådan som har alla mina intressen åt varken det ena eller andra håller, men varför ska man vara sån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.