Bloggutmaning 2015 – Fråga 6

6. Hur var du som barn?

Ja, det är väl inte jag rätt person att svara på, då jag kanske inte minns rätt. Men som jag minns det så var jag en blek (så småningom väldigt fräknig) tös med superkrulligt kopparrött hår, vilket blev lite mörkare med tiden. Som mycket liten log jag alltid då kameran togs fram, men hade egentligen ett jäkla humör. Jag var dock lugn om man jämför med min jämnåriga killkusin som var en riktig buse.

När jag blev lite äldre, hade jag fortfarande ett jäkla humör, vilket jag har dragits med hela livet och ganska nyligen lärt mig behärska rätt bra. Jag har aldrig haft ett behov att vara med folk, även om jag såklart älskar att ha vänner, men omständigheter gjorde att jag lärde mig att vara med just mig.

Jag var medelklass i skolan, kunde ha varit bättre, men ides inte plugga. Jag älskade djur, vilket jag gör fortfarande och jag tokälskade böcker vilket även det har hållit sig kvar hos mig.

Ja, det var lite hur jag var som liten…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.