Bloggutmaning 2015 – Fråga 4

4. Fem saker du vill göra under 2015

Ja hör ni… Detta var inte lätt. Jag har ju några saker som jag verkligen vill göra, och förhoppningsvis kommer att göra oxå. Sedan har man ju alltid lite drömmar. Men om jag ska lista upp saker, så får det bli följande:

1. Jag vill, och ska, göra en kryssning mellan Stockholm och Helsinfors i mitten på februari. Vi ska åka på båtmässa med ett par vänner och det blir nog fantastiskt roligt.

2. Jag vill, och nästan alldeles säkert ska, resa till Paris i april när jag fyller år. Älskar att resa och gillar både storstad och charter.

3. Jag vill renovera ett av våra rum här (ett av de utflyttade barnens rum) och göra det till vårt sovrum och på så sätt slippa kombinera sovrum och kontor.

4. Jag vill kunna springa någon/några km utan att stanna.

5. Jag vill att mitt fotointresse ska bli stort och intensivt, igen.

 

Sedan vill jag ju prata ofta med mina barn/mitt barnbarn, jag vill bli mer hälsosam, jag vill bli bättre på uppdatera bloggen, jag vill börja på min bok, jag vill se massa kändisar (började detta år med att se Sven Wollter vid tolvslaget), vill köpa massa nya kläder, vill testa massa nya maträtter, vill umgås mer med mina vänner, vill uppdatera biblioteket och så vidare och så vidare. Drömmar och hopp är alltid bra att ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.