Bloggutmaning 2015 – Fråga 17

17. Hiss & Diss – Filmer

Det finns ju så många både hiss- och dissvärda filmer. När man ska skriva ner något så här, så tar det bara ett tag så kommer man sedan på en hel del andra filmer som skulle ha passat. Men jag väljer att skriva upp en av varje här idag, och jag tar de två första som ploppar upp i huvudet.

Hiss
En film som jag verkligen tog till mitt hjärta var Australia med bla Nicole Kidman. Jag hade nog trott att den skulle vara bra, men den var mycket bättre än jag trodde. Den är både rolig, sorglig, eftertänksam och händelserik. Verkligen en film jag gillar.

Diss
Jag är inte ett stort fan av filmen Dum & Dummare, men ändå så pass att jag klarade se hela filmen. Efter några år kom filmen Dum och ännu dummare (vilket INTE är samma som Dum & Dummare 2). Den här filmen är nog absolut det sämsta jag har sett. Två, för mig, skådespelare som försöker efterlikna två kända kollegor och det blir bara fail av alltihop. Det finns inget i världen som skulle få mig att se den igen. Otroligt dålig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.