Bloggutmaning 2015 – Fråga 15

15. Om du fick leva i en film, vilken väljer du?

Oj så svårt… Jag vill gärna leva i en westernfilm, med coola cowboys och häftiga klänningar till kvinnorna. Någon exakt film, kan jag inte komma på.

Om jag inte kan leva i en sådan film, så skulle jag vilja leva i en film med magi. Jag älskar trollerier och spännande magiska saker. Så jag skulle gärna jobba på Hogwarts. Tänk vad kul att ta hand om alla elever och lära dem om häftiga saker. Fast jag skulle inte vara lärare, snarare typ Dumbeldore’s sekreterare.

Ett tredje alternativ skulle vara att bo på en hästgård och sköta om alla många hästar som finns där. T.ex som i filmen Alla talar om Grace. Jag skulle vilja vara Grace syster i den filmen.

Finns säkert många MÅNGA andra filmer som man skulle vilja leva i, men dessa är kanske en lite glimt på hur jag tänker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.