Bloggutmaning 2015 – Fråga 14

14. Vilken är din favoritskådespelare?

Oj vilken svår fråga. Det är inte många skådespelar som jag verkligen VERKLIGEN gillar. Jag kan gilla många, men kanske bara i vissa filmer. Några finns det dock, som jag gillar vad de än gör. Dessa är:

Kvinnor:
Angelina Jolie.
En av mina stora favoriter. Gillar henne verkligen, t.ex i filmerna Tomb Raider 1+2, The Tourist, Salt och absolut inte att förglömma den underbara filmen Maleficent, som är en underbar version av Törnrosa.

Julia Roberts. Nu har ju hon inte varit så väldigt aktiv i filmandet sedan hon fick sina barn, men de filmer hon gjort älskar jag. Hon är en sådan fantastisk människa och känns så vanlig, fast ändå så häftig och rolig. Pretty Woman är ju en given film när man pratar om henne, men jag gillar även Alla talar om Grace, Vid din sida, Ocean’s-filmerna m.fl. Men en av de bästa är Erin Brockovich som både är bra som vanlig film, men har dessutom en handling som berör och dessutom är sann.

Sandra Bullock. Åh vad jag gillar henne. Hon är ju typ samma som Julia Roberts, känns vanlig men ändå ovanlig och dessutom rolig. Hon gör ju filmer som Speed, Miss Secret Agent, Magiska systrar och Gravity.

Män:
Johnny Depp.
Om Angelina Jolie är min kvinnliga favorit, så är Johnny Depp helt klart min manliga. Herregud vilken härlig människa. Jag fastnade för honom redan när jag såg honom i serien 21 Jump Street och sedan dess har jag verkligen gillat honom. Men det är klart att alla känner väl till de fantastiska filmerna Pirates of the Caribbean, men även Alice i underlandet och Kalle och chokaldfabriken är ju härliga filmer tack vare Johnny.

Brad Pitt. Jag gillar honom. Egentligen kan jag inte säga varför, men jag bara gör det. Förmodligen för att han är snygg. När man nämner Brad så tänker man väl på filmer som t.ex. Seven, Sleepers, Möt Joe Black och Benjamin Buttons otroliga liv.

Anthony Hopkins. Denna man gillar jag för att jag tycker han är så otroligt duktig skådespelare. Hans roller liksom kryper in under skinnet på en, både på bra och dåliga sätt, och jag tror inte att jag tyckt han varit dålig i någon film alls, även om vissa filmer han varit med i inte alltid varit så bra. Men jag gillar så klart Hannibal-filmerna, Bram Stokers Dracula, Zorro och så Hitchock-filmen.

 


Ja, detta var lite om de skådespelare jag gillar men jag kan verkligen säga att det finns så många fler som jag gillar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.