Bloggutmaning 2015 – Fråga 10

10. Hiss & Diss – Händelser från barndomen

Jag är inte helt tillfreds med att berätta om många av de dissande saker som hände i min barndom, men om vi inte ska bli gravallvarliga så visst kan jag skriva lite då.

Hiss: En gång om året, från då jag var ca 8 – ca 11 så överraskade mamma och Bernt mig med en busstur till parkeringen på Delfinen (nuvarande Coop Arena) för att besöka tivolit som var på besök. Jag kan inte säga att vi gjorde många utflykter, men dessa gånger var så värdefulla för mig. Bernt var som ett barn och åkte allt med mig. Fantastiskt roligt.

Diss: När jag, första veckan i sommarlovet mellan årskurs 2 och 3, bröt armen i en cykelolycka. Hela sommaren gick jag med armen i gips från fingrarna och upp till överarmen. Till råga på allt var vi båtmänniskor då, så vi var ute med vår båt i skärgården varje helg hela sommaren. Inte kul att vara gipsad då, och inte kunna bada, som är det barn vill göra i skärgården…

En tanke på “Bloggutmaning 2015 – Fråga 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.