Bloggproblem, sjuk, Valter

Det var någon som inte ville att jag skulle komma igång med bloggningen för mitt inlägg då Valter fyllde 2 år, gjorde så hela bloggen kraschade. Jag fick hjälp att få bort det och nu är jag tillbaka igen. Hoppas det fungerar den här gången.

Och dessutom, så har jag varit sjuk. Jag är aldrig sjuk. Ibland kan jag känna lite feber och lite småhängig, men jag är aldrig sjuk så jag behöver vara hemma från jobbet. Jag skulle inte ha jobbat någon dag den här veckan egentligen, men jobbade mån-ons i alla fall. Sedan var jag ju ledig torsdag och då sov jag hela dagen i stort sett. Jag tänkte verkligen gå till jobbet på fredagen, men efter att jag inte ens klarade att borsta tänderna utan att bli helt utmattad och svettig, så insåg jag att det inte går. Jag sms:ade min chef och sedan sov jag nästan hela fredagen oxå. Jag började då må bättre tack och lov.

Det var ju lite olyckligt att jag skulle bli sjuk nu, för den här helgen är Sofia, Valter och Fredrik här. De ska på dop hos en av Sofias kompisar, så det gick ju inte att skjuta på besöket. Nåja, de är ju ute och ränner mest i alla fall, så jag hinner ju vila mycket.

Men idag har jag ändå mått bättre än jag gjort på hela veckan så jag har faktiskt städat och donat lite grann. Känns som om livet håller på återvända tack och lov.

Det bästa Valter vet när de är här hos mig, det är att sitta på löpbandet och leka. Otroligt vad något så lite kan vara så roligt. Han sitter och rullar bilar, bollar och allt vad han nu pysslar med. Han är så himla söt. Han har börjat prata lite mer nu när han har fått rör i öronen och det är så gulligt att höra honom prova sig fram med massa ord. 🙂

Nä, nu ska jag se om jag ska göra lite mer nu när energin återvänder. Ha det bäst, raringar! 🙂

Så här glad är man när man leker på löpbandet_DSC9848

2 thoughts on “Bloggproblem, sjuk, Valter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.