Blandat

Idag fick vi ett bra besked. Det var dock ett väntat sådant, men det kändes skönt att få det bekräftat. Jag gillar sånt.

Jag har cyklat även idag. 🙂 Lycka. Men tyvärr har jag någon allergi av någon slag, så när jag steg upp i morse möttes jag av två Michelingubbar som satt under varsitt öga i mitt ansikte. Inte kul. Kände mig trött, men cyklade ändå! Guldstjärna till Jenny. På vägen till jobbet höll jag takten: nys en gång, trampa tre gånger, nys en gång, trampa tre gånger osv… Det blev lite bättre sen dock.

Hade besök på jobbet av min underbart söta dotter och hennes blivande sambo. Två mycket trevliga människor. 😉

Min son var till tandläkaren idag. Inga hål trots all cola. Får vara nöjd med det.

Har idag lämnat in en beställning. 8 böcker. Och håll i hatten nu… Det var 8 pocketböcker. Jag som HATAR pocket! Vad har hänt undrar ni? Ja, jag vill läsa Jo Nessbø’s böcker. Jag kunde bara få tag i den inbunda versionen från bok 8, så de 7 före fick lov att bli pocketvariant. Fick beställa en till utan kostnad, så då köpte jag en bok om Utöya.

Förutom det har jag två böcker som är på gång från Adlibris och ytterligare två (eller var det tre) på gång från Bokus. Undrar var jag ska sätta alla… 😉

Ja, det var ungefär det. Nu börjar visst Allsången, så det är väl bara att sätta sig i soffan. Ha en bra kväll/natt/dag!

 

Några bilder från Sandhamn

183

188

190

192

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.