Blandat :)

Jag har inget speciellt att prata om direkt. Det har inte hänt så mycket i mitt liv idag förutom massa jobb, massa möten, föreläsning, vikarieinhopp och massa svammel. Det har inte varit en jobbig dag, utan en intensiv och rolig dag. Efter jobbet blev det att handla och packa båten inför helgen och fixa och dona här hemma.

Föreläsningen idag handlade om rösten och hur man använder den. Bland annat skulle man tänka på hur man säger saker, men främst vad man säger till sig själv. Går jag omkring och varje dag säger att jag hatar mitt jobb, så kommer jag såklart aldrig att må bättre på arbetsplatsen. Eller om jag går och lägger mig med tanken, att jag aldrig kommer att somna, så gör jag inte det. Om inte jag är jag (dvs Jenny) förstås, för jag kan alltid sova. Kanske har jag den rätta tanken. 😉

Jag har oxå hoppat in i växeln idag och jobbat lite grann. Jag är ju inte telefonist längre, men jag kan ju även det jobbet, så jag hoppar in ifall det blir kris. Och OJ vad jag tycker det är roligt. Det är långt ifrån ett enkelt jobb, och jag är jätteimponerad av telefonisterna i landstingsväxeln för de är så himla bra. Dessutom är det ju ett jättekul jobb där varje samtal går ut på att hjälpa kunder och ju mer sura de är, desto större utmaning med att få dem nöjda och glada.

Ja, nu händer det väl inte så mycket mer här hos mig ikväll. Ska se färdigt på ”Hela Sverige bakar” och sen blir det sängdags.

Önskar er alla en trevlig kväll och även helg ifall vi inte hörs.

Peace and Out! <3

Skärgården, imorgon kommer vi!Junkön o Brändöskär (139)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.