Blandat

Hej raringar! Hur har ni det där ute i kvällskvisten? Eller ute och ute, ni är kanske inne. Vad vet jag. Och kanske läser ni inte detta på kvällen utan på dagen. Men var ni än är och vad tiden än är, så hoppas jag att ni har det bra.

Jag har det bra, förutom att jag känner hur tröttheten kommer smygande. Jag har fifflat här hemma sedan jag kom från stan, i massor. Fixat matlådor, eldat, tvättat, städat, fixat det som ska fixas med katterna, plockat fram kläder till imorgon osv osv. Och jag kom ändå hem närmare kl. 20, så det har varit full fart.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa en lättläst kärleksroman innan John Blund kommer förbi och ger mig sitt pulver. Men herregud! När jag skriver det låter det ju inte riktigt klokt. En man kommer och ger mig ett pulver så jag somnar in… Men John Blund är ju en underbart gullig liten kille, även om jag faktiskt inte kan påminna mig om att jag såg honom som barn som barnprogram. För visst är det ett barnprogram?

Hur som helst, så är jag trött och kommer somna fort. Med eller utan den där lilla karln. 😉

Jag har ju varit hos Moa på Beauty By Jowa idag. Det är där jag gör mina naglar. Det är fantastiskt kul att säga till Moa att hon får fria händer. Det gör jag alltid. Brukar bara ha ett litet önskemål. Idag var det att jag ville ha något juligt. Hon gjorde då en tomteluva med ögon och näsa på varje ringfinger. På långfingrarna blev det vinter och på tummar, pekfingrar och lillfingrar blev det lite nyår, med stjärnor och diamanter. Ni som följer mig på Instagram och Facebook har ju sett dem. Jag ville inte ha allt för juligt, då jag ska ha dessa till mitten på januari och SÅÅÅÅ himla förtjust i tomtar och sådant är jag inte. Detta blev helt perfekt. 🙂

Nä, nu dags att gå kvällsrundan i huset. Hörs imorgon!

Peace and Out!

En tanke på “Blandat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.