Blandad dag

Vissa dagar är ju väldigt blandade med än det ena, än det andra. Dagen började med att jag var lite sen på morgonen. Snoozade en gång för mycket så klockan hann bli strax efter 6 innan jag steg upp. När jag väl hade klätt på mig så tittade jag ut och upptäckte att det regnade. Regn = ingen mc. Det innebar att jag hade 5 minuter på mig att göra mig klar och springa till bussen. Fick välja mellan makeup, eller hår. Blev hår och rusade osminkad till bussen. Mikael sa att jag kan ju ta en senare buss, att jag inte behöver vara på jobbet en timme innan jag börjar. Men se det måste jag visst!

När jag väl kom till jobbet och började logga in upptäckte jag att saker inte var som det skulle och därefter ökade problemen. Än det ena, än det andra avlöste mig och till sist var jag nära att bara släppa allt och fara hem.

Dock skulle jag ju till Kalix Tele24 på ett möte idag, och dessutom ha med mig två telefonister, så jag kunde ju inte svika dem. När jag väl tog mig iväg så kändes allt bättre. Jag lyckades till och med ta både mig och telefonisterna levande både till och från Kalix. Yeah för mig…!

Jag gick på kontoret och svarade på en del mail, innan jag tog bussen hem. Då kände jag mig lugn och tillfreds och tänkte att dagen ändå blev rätt bra.

Skulle aldrig tänkt det…

Då började det hända småsaker som att saker var i vägen när jag skulle gå, katterna envisades med att hoppa upp i soffan, det plingade på dörren (VÄGRADE ÖPPNA, så förlåt om det var någon av mina vänner som plingade), internet höll på strula, tappade ut en stor påse kattsand på golvet , och så vidare… När jag tillslut ska sätta mig vid min stationära dator och fixa med foton, så går mitt trådlösa nätverkskort sönder.

Nog är det väl ändå själve f-n att allt ska hända samma dag. Det är säkert inget större problem att fixa nätverkskortet (jag är ju faktiskt utbildad nätverkstekniker), men var det tvungen att hända just idag! Jo, givetvis!

Så nu tänker jag faktiskt ta och gå och lägga mig och helt enkelt strunta i denna hemska dag. Som delvis var underbar när jag var i Kalix.

Imorgon, då är det en ny dag, och den ser jag verkligen fram emot.

Peace and Out!

Livet är som vattnet, ibland lugnt och stilla och ibland porlande och virvlande.
149

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.