Blä-kväll

Jag är en positiv människa, som allt som oftast är glad och sprallig. Jag menar, hur många sjunger en sång från ”Sound of Music” för sina kollegor när hon går hem för dagen…!? (Nåja, bara en fras från en sång i den musikalen, men ändå). Jag tycker livet är för kort för att man ska vara negativ och se på de trista sidorna i livet.

Däremot så måste man ibland deppa ihop lite, för att kunna njuta extra mycket av de glada stunderna. Jag blir väldigt deppig ibland. Oftast när jag är trött och ensam. Som tex ikväll… Jag saknar min son, efter jag såg en kille på tv igår som var SÅ lik honom. Jag är arg på min mamma för att hon inte finns här och för att jag vill säga saker till henne som jag tycker hon gjort fel. Jag är ledsen över att jag inte får krama min dotter och barnbarn varje dag om jag så skulle vilja. Ja, och så är jag ju sur för att jag inte fick något påskägg… 😉

Egentligen är detta inga problem. Mina barn är aldrig längre än ett samtal bort, och även om kontakt IRL inte kan ersätta videosamtal, så minns jag på den tiden då man knappt fick ringa till sin farmor och farfar för det var rikssamtal och därmed dyrt. Sofia hinner jag sällan sakna för vi är ständigt uppkopplade mot varandra, mer eller mindre.

Och det jag skulle vilja ha sagt till mamma, skulle jag ändå aldrig ha sagt. Så egentligen är ju livet ingen fara, förutom att jag inte fick ett påskägg… Så jag ska väl inte klaga.

Men det som hände ikväll var att jag kom hem, åt middag och sen bara rann all energi och glädje ur mig. Jag mer eller mindre kröp till soffan där jag blev liggande i flera timmar och kände bara hur jäkla sur och grinig och ledsen jag var.

Det man gör för att då pigga upp sig, är att öppna Snapchat, filma knasiga filmer till sin dotter, som då skickar tillbaka lika knasiga filmer och sedan är man på gång igen. När sötaste Fian (helt omedvetet) och Jennifer Lopez (som jag satte igång på Spotify) fick fart i mig igen, så har jag dammsugit, eldat och fixat matlådor. Bara för att jag bestämde mig för att ta tag i min kväll. 🙂

Så nu har jag det bara bra och ska undersöka vad i hela friden Sofia menar med appen Boomerang. Hon skickar helt konstiga filmer till mig och jag ska se vad det är.

Men ha det superbäst mina söta läsare. Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Min älskade lilla goofyValter

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.