Bla bla bla

Hej alla vackra människor. Visst vet ni att alla människor är vackra, på ett eller annat sätt? Så klart att alla inte är lika vackra utseendemässigt, och inte heller inombords, men jag är av den fulla insikten av att alla människor har något vackert inom sig. Kärlek till ett barn, en partner, ett djur eller liknande. Så klart det finns onda onda onda människor i världen, men jag tror att även de har något vackert inom sig. De har bara gömt det väl…

Ja, och med det sagt, så vill jag bara säga att jag inte har något att prata om idag. Det har inte hänt så mycket. På jobbet har det hänt mycket, som vanligt, men inget som jag tror skulle intressera er. Hemma har det hänt ännu mindre. Jag har mest bara smådonat, kollat YouTube och pratat i telefon/chattat via Snapchat.

Imorgon är det redan fredag och det känns ju helt fantastiskt. Jag älskar fredagar. Tyvärr är jag oftast tröttast då och man somnar i soffan på kvällen, men det är såååå härligt att veta att man har två lediga dagar framför sig.

I helgen pratar Mikael om skidor (som vi ska färdas på) och hockey (som vi ska titta på), men jag vet inte. Jag tycker shopping och YouTube låter bättre. Kanske vi kan göra någon slags kompromiss. 😉

Mat ska vi oxå äta (otippat va?), men det blir mest troligt inte mer avancerat än helstekt kyckling och ugnstekta rotgrönsaker på lördag. Kanske tacos imorgon och varför inte fisksoppa på söndag. Vi får väl an se…

Nähä, nu ska jag väl ta och börja fixa med lite grejs inför natten och sedan ska jag nog krypa ner i säng.

Ha det superbäst alla raringar!

KRAM <3

Fina LillenBlandat-4

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.