Bilbesvär, naglar och skoter

Idag har det varit ytterligare en dag i förvirringens tecken. Jag är så dagvill hela tiden och denna vecka har verkligen varit helknasig. Men jag vet att det är flera med mig som har samma problem. Tex när jag frågade om städaren hade varit på jobbet så sa Anneli att han ju inte kommer på fredagar. Men vad jag vet, så är det torsdag idag!

Idag har Sofia besiktigat bilen. Gick inte bra. Den gick inte igenom… Den här gången bestämde vi att lämna in den på verkstad, så jag ringde till Mekonomen och betedde mig som en riktig dum kvinna som inte kan något… Men den snälla och trevliga killen (Adam) som tog emot, skulle fixa tid mm åt mig och återkomma. Han var så förstående för en stackars tjej som inte kan något…

Efter jobbet var jag till en salong och gjorde naglar. För första gången i mitt liv har jag snygga långa naglar. Jag kan dock säga att jag inte är supernöjd. Trots att jag aldrig gjort det förut, så känns det inte som om de blev perfekta. Dessutom är det obehagligt. Det sistnämnda tror jag nog att jag vänjer mig med och det andra löser sig nog. Jag ska dit 8:e januari igen och då får hon fixa till det jag inte är nöjd med.

Än en gång sitter jag dock här en kväll och går igenom lite bilder. Jag hittade då några bilder från förra årets få skoterturer. Jag längtar till skotern igen. Jag gillar skoterkörning. Och eftersom Mikael nu köpt sig en snygg skoter, istället för den fula han hade förra året, så behöver man ju inte ens skämmas när man är ute bland folk. Mmm…. Jag hoppas på en skotertur snart… 🙂

Peace and Out.

Visst är den fin min lilla pärla!?

2 thoughts on “Bilbesvär, naglar och skoter

    1. jenjo inläggets författare

      Ja, det är ju fruktansvärt vad dålig jag varit på blogga. Ska försöka komma igång med det nu.
      Lika fruktansvärt är det att vi faktiskt inte kört någon skoter än. Det är bara båten i huvudet på karln jag bor med… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.