Bil & mc i Kyrkbyn

Hej alla mina små solstrålar. Jag hoppas att ni alla har det helt fantastiskt där var ni är just nu. Här hos mig, är det toppen.

Idag ville jag åka till Kyrkbyn. Mikael tyckte vi skulle äta i båten istället och jag gick motvilligt med på det. Men efter att gräset var klippt och katterna hade fått komma ut, så ångrade han sig och vi stannade hemma. Jag tog då åter igen upp förslaget om att cykla till Kyrkbyn, vilket han då tyckte vi kunde göra.

Så efter middagen borstade jag av katterna och tog in dem och sedan cyklade vi iväg upp till Kyrkbyn. Denna vackra plats, ett världsarv till och med, fylls av häftiga bilar och motorcyklar varje onsdag under hela augusti. Massor med människor kommer dit och man har alltid någon att prata med. Och har man inte det så kan man gå i timmar och titta på alla bilar.

Så idag, då laddar jag upp med ett gäng bilder på de här bilarna. Ha det superduperbäst söta ni!

KRAM <3Bil o mc i Kyrkbyn-24

Bil o mc i Kyrkbyn-16  Bil o mc i Kyrkbyn-15  Bil o mc i Kyrkbyn-14 Bil o mc i Kyrkbyn-13  Bil o mc i Kyrkbyn-12  Bil o mc i Kyrkbyn-11  Bil o mc i Kyrkbyn-10 Bil o mc i Kyrkbyn-9  Bil o mc i Kyrkbyn-8  Bil o mc i Kyrkbyn-7  Bil o mc i Kyrkbyn-6 Bil o mc i Kyrkbyn-5  Bil o mc i Kyrkbyn-4  Bil o mc i Kyrkbyn-3  Bil o mc i Kyrkbyn-2  Bil o mc i Kyrkbyn-1 Bil o mc i Kyrkbyn-17  Bil o mc i Kyrkbyn-18  Bil o mc i Kyrkbyn-19  Bil o mc i Kyrkbyn-20  Bil o mc i Kyrkbyn-21  Bil o mc i Kyrkbyn-22  Bil o mc i Kyrkbyn-23

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.