Besked

Jaha. Beskeden trillar in. Både förhoppningar och misstankar blir bekräftade. För två dagar sedan fick jag ett väntat och roligt besked. Det kändes bra och jag tänkte att det är skönt när man tror en sak och det blir så.

Idag fick jag ett nytt besked. Även detta väntat. Dock var detta inget bra besked. Nu var det plötsligt inte lika roligt att tro en sak och det blir så. Även om man är inställd på en sak och innerst inne vet, så är det en slags chock att få det bekräftat. Jag är nog lite ledsen ikväll trots att jag klarat mig bra från dess att beskedet kom.

Jag hatar egentligen bloggar som inte berättar vad saker handlar om och nu är jag ändå här och skriver meningar som bara en liten del av läsarna förstår. Besked nr 1 kommer jag att kunna berätta om snart skulle jag tro. Jag kommer att berätta, men inte riktigt än.

Besked nummer 2 kommer jag också att berätta om. Dock behöver jag få tag i vissa människor och berätta först. Sen ska jag skriva om det. Som jag sagt tidigare. Jag är en skrivare och jag vill gärna skriva av mig. Så det kommer jag att göra.

Fram tills dess så längtar jag ut till skärgården…

Junkön o Brändöskär (139)

Båda bilderna tagna på Brändöskär

Junkön o Brändöskär (271)

3 thoughts on “Besked

  1. Marja

    man blir väldigt nyfiken, tänker på ditt roligt besked… det kan finnas massor i ditt liv 🙂 dåligt besked är inte lika roligt…
    kram

  2. Sanna

    Känner oro i hjärtat för ditt tråkiga besked vad det nu är. Men att skapa en massa ”fantasi-besked” i mitt huvud gör inget gott, varken för dig eller mig. Så jag sänder dig kramar och positiva tankar istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.