Barn, barnbarn, babyshower

Denna helg har inte varit som många andra. Snarare som en helt annan och en väldigt ovanlig. Jag har nämligen haft min kära dotter och barnbarn på besök. Och Fredrik, Sofias pojkvän. Kul att träffa honom oxå. 🙂 Jag har inte kunnat säga något om att de skulle komma hit, för det var en hemlighet. Ingen fick veta att de skulle komma.

Det var nämligen så att min bästa väns dotter, sålika Sofias vän, Sara skulle överraskas med en babyshower. Malin, som är Saras syster, ville att Sofia skulle komma upp och att det skulle vara en överraskning. Så därför har jag inte kunnat berätta detta.

Men som sagt, i fredags kom de och det var såååå mysigt att få krama om Valter igen. Sötaste kille i världen! (Ja, jag är ju lite partisk förstås).

Sedan på lördagen så var vi iväg på babyshowern, jag fick oxå följa med. Det var riktigt mysigt och kul att träffa söta Sara och hennes vänner. Och så klart Ingela, som hela grejjen var hos. Vi var där hela dagen och efter det for jag hem och de andra till Valdorf och sedan till Sofias farmor och farfar.

Vi såg hockey, skidor och mello samtidigt. Jag bjöd inte på den vanliga mellobilden från oss, för vi hade inget mellomys den  här gången. Mikael är sjuk och inte alls alert, så vi bestämde oss för att bara äta middag och lite glass till efterrätt. Eftersom det var sport samtidigt, så blev det lite okoncentrerat. Dessutom var jag helt hundra på att Frans skulle vinna, så det var ju ingen spänning i det hela.

Idag åkte mina hjärtan hem igen. Det blev en kort sväng den här gången, men jag hann ju vara med dem i alla fall. När de for så har vi fixat färdigt i sovrummet (bilder en annan dag) och sedan har vi mest bara storstädat hela dagen. Och nu är det tv och softande fram till sängdags.

Hoppas ni oxå haft en härlig helg!

KRAM <3

Jag och Valter <3Jag och Valter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.