Avslut

Så var den då här. Dagen med stort A. Dagen för avslut… 🙁 Idag var det nämligen avslutning i min kära fina härliga grupp på Inpuls. Jag har verkligen trivts med min grupp och min tränare. Vi har alla använt gruppen på olika sätt, vissa för att viktminska, vissa för att komma igång med träning, vissa för att fokusera på sig själv.

Jag började i gruppen för att gå ner i vikt. Trodde jag. Men så här i efterhand vet jag att jag inte riktigt hade det fokuset. Jag trodde att om jag bara gick med i gruppen skulle jag gå ner i vikt. Men det jobbet måste jag göra själv och det måste jag bestämma mig för att klara.

Så efter en tid valde jag att istället fokusera på träningen. Jag började med en gång i veckan och har sakta utökat. Nu tränar jag ofta fyra gånger i veckan och blir det mindre beror det på att omgivningen behöver mig, inte för att jag väljer att avstå. Och jag älskar träningen, verkligen. Det har jag lärt mig under dessa veckor.

Men jag har anmält mig till fortsättningsgruppen som börjar i januari och jag kommer då att fokusera på maten. Den har gången har jag faktiskt bestämt mig och vet vad som krävs. Men först jul och ledigheter (inklusive träning).

Idag tränade vi Tabata och sedan hade vi avslutning med glögg, pepparkaka och körsång. Det kom en musiklärare och hade sångtimme med oss. Vi sjöng julsånger och hade en trevlig stund. 

Men hur det än är, trots att jag ska fortsätta, så blir det inte med samma deltagare som sist. Vi är några som ska fortsätta, men många kommer att göra annat. Jag kommer sakna de som inte fortsätter med oss. Men jag har flera goa människor med mig och framför allt, min allra bästa och den superinspirerande coachen Camilla!!! 

Nåja, nu ska jag göra lite annat innan sovdag. Ha det bäst nu alla underbara medmänniskor!

KRAM <3

Vi köpte blommor till Camilla

Pernilla och Camilla
(Pernilla var coach i den andra gruppen som oxå har varit under hösten)
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.