Att skriva på bloggen

Idag när jag satte mig vid datorn för att välja ut bra musik att lyssna på, hitta en bild till bloggen och sedan skriva lite text till densamme, så ringde min goa vän Ingela. Vi pratade länge och väl och jag berättade för henne att jag har lite bloggproblem. Av lite varierande slag faktiskt.

  1. Jag har bloggtorka. Det vill säga att jag inte har något jag kan komma på att skriva om, vilket leder till att det blir mest bara meningslösa saker här.
  2. När jag väl sätter mig och skriva så börjar Sofia SMS:a till mig. Det slår ALDRIG fel! 🙂 Det är nästan komiskt. Det spelar ingen roll vilken tid jag sätter mig, så fort jag gör det så börjar sms:en komma. 😉
  3. Mina katter får en extrem lust att visa sin kärlek till mig när jag sätter mig vid den stationära dator. Som nu tex, då står Lillen i mitt knä och är så kramgo och stryker sig mot mina händer hela tiden. Svårt att träffa rätt på tangenterna då.
  4. Jag kan aldrig komma på vilken bild jag ska ha och när jag börjar välja så är det helt sjukt vad jag fastnar med att titta på, och leka med Photoshop. Det tar en himlarns tid.

När jag pratade med Ingela så berättad jag om den hemska dagen i fjol. Sista dagen på jobbet innan semestern började. En av de värsta dagarna jag varit med om, spindelmässigt. De som var med, speciellt Anneli, kommer aldrig att glömma. Ingela tyckte jag skulle berätta om det, men jag känner att jag är alldeles slut efter att ha berättat det muntligt, så det blir inget skriftligt om det idag… 😉

Nåja, nu är det torsdagkväll. Imorgon är det fredag. Världens bästa fredag! Alla fredagar är världens bästa, just so you know.

Med det sagt vill jag bara skicka massa cyberkramar och hoppas ni mår bra.

KRAM <3

I Prag är vissa gator så trånga att de måste ha trafikljus så att man inte får möte, för då måste någon vända.
Lite coolt dock. 🙂Prag--9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.