Ätit god middag :)

Idag har jag haft en jättebra dag. Jag har mest pysslat i köket, kollat igenom vad som ska till båten, städat och sorterat saker. Jag har inget att klaga över…

Igår var vi hos våra goa härliga vänner som har flyttat till en JÄTTEFIN lägenhet inne i stan. Verkligen superfin och det var så trevligt på kvällen hos dem.

Till middag idag var jag sugen på något med kyckling. Jag älskar ju kyckling och fisk, och eftersom vi åt kött i fredags var det min tur att välja. Jag satte mig då och tittade igenom Åse’s böcker. Är man osäker på vad man ska laga kan man alltid titta i dem, då det finns sååå mycket gott. Många menar att de inte äter lågkolhydratskost så hennes böcker är inget för dem. Helt fel säger jag, då alla mår bättre av lite mindre kolhydrater och alla kan hitta tips i dessa böcker. Man får väl göra om dem lite ifall man inte tycker att recepten passar en själv.

Hur som helst så hittade jag ett recept i Åse’s senaste bok. (Åse är ju hon som driver bloggen 56kilo om någon inte vet vem jag menar). Den här senaste boken är så himla bra och jag bläddrar i den nästan varje dag. Nå, men receptet jag hittade var en kycklinggratäng med ädelost och bacon. SÅÅÅ himla gott. Jag serverade med bönpasta och en sallad och kan lätt säga att detta gör jag fler gånger. Kul när man hittar sådana klockrena recept.

Snart börjar finalen i hockey-VM och då tänker jag passa på att ha lite egen spabehandling innan det är dags för sängen. Men jag hoppas ni får en trevlig söndaskväll så hörs vi snart igen!

Peace and Out!

Kycklinggratäng med ädelost och bacon, bönpasta och sallad.Åse's kycklinggratäng-1

 Från denna underbara bok! Åse's kycklinggratäng-2

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.