Arbetsdag, hemmamys, vänner, mobilskal

Tja ba! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska berätta för er. Jag kan berätta att min dag på jobbet har varit bra. Eller egentligen ganska strulig och hattig. Det hände saker hela tiden och jag fick liksom inte gjort det jag skulle ha gjort. Jag hade ett par minnesanteckningar som jag var tvungen att bli klar med och det hann jag i alla fall. Så jag kan dock säga att jag var nöjd när dagen väl var slut.

I övrigt har jag inte gjort så mycket mer. Lite så kallad hemmaspa blir det dock. Ansiktsmask osv. Det är alltid mysigt. 🙂 Mikael jobbar ju em, så jag är helt själv och kan mysa ordentligt. Jag kan till och med ställa ett glas på bänken utan att ställa bort det. Fast, jag gör det ju ändå själv för jag tycker det är så irriterande när det står saker framme.

Idag blev det oxå bestämt att jag ska träffa mina goa vänner på söndag. Vi ska ha en gemensam söndagslunch, skvallra och umgås. Älskar det. Vi har inte träffats gemensamt sedan helgen 2:a advent, så det börjar vara dags.

Jag har ikväll oxå tittat lite på Ideal of Sweden’s hemsida. Herregud i himmelen vad jag skulle vilja beställa fler skal därifrån.Har minst tre som jag vill ha, och då har jag redan två. ÄLSKAR de skalen. Alltså verkligen ÄLSKAR! Men men, än har jag bara fattigmansshoppar som Sofia brukar säga. (När man lägger saker i varukorgen, men går aldrig till kassan). Vi får väl se hur det blir det här. 😉

Men nu ska jag elda och fixa färdigt matlådorna till imorgon. Ha det superbäst alla raringar!

KRAM <3

Dessa skal har jag redan idag. De vänstra fick jag av Valter julklapp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.