APT, Laminat, Hockey

Idag vaknade jag upp, pigg och glad och levde fortfarande på ruset efter den trevliga kvällen som jag hade igår. Att det dessutom var fredag och strålande sol gjorde ju inte saken värre. Endast värmen ute som saknas då.

På jobbet hade vi APT och det är alltid trevligt att ha möte med mina fina goa arbetskamrater. Sen blev det en del jobb innan jag packade ihop, stämplade ut och gick upp till receptionen för att umgås lite med Therese. Jag behövde även hjälp med att laminera ihop lite papper som vi ska ha till båten. Lite om VHF och annat. Så nu är det klart.

När jag kom hem, på ett så kallad ”fredagsmys” så hamnade vi i soffan framför hockey. Jättespännande match, Sverige mot Italien. Slutade väl 8-1 eller nått… 😉 Nåja, nu har vi ätit och slagit på lite avslappnade på tv:n. Blir en lugn och stilla kväll, kanske med lite småpyssel.

Ha det fint kära ni.

KRAM <3

Pyssel ikväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.