Ansiktsbehandling

Igår var jag på ansiktbehandling. Det har jag aldrig någonsin varit, men bestämde att jag minsann skulle gå på något sådant. Jag tänkte att det kanske finns något tips jag kan få mot min feta oljiga hy.

Jag var på Spa of Sweden och fick träffa en jättegullig tjej som frågade lite om mig och så fick jag lägga mig på en brits och genomgå massa underbara behandlingar och en del massage. Det var jätteskönt och härligt så det var ju bra. Men det som var allra bäst var den kunskap jag fick med mig…

Jag har nämligen en extremt torr och känslig hy… Nä, sa jag, för jag blir ju så glansig lätt. Men då fick jag lära mig att det beror på att jag är så torr att den mängd fett som man ska ha, inte har någonstans att ta vägen. Den kommer inte ner i hyn eftersom den är så torr och lägger sig då som ett lager ovanpå. What!? Hade jag ingen aning om…

Hon frågade hur jag sköter ansiktet och jag förklarade att jag tvättar noga morgon och kväll, med ansiktstvål, scrub och ansiktsvatten. Hon gav mig då stränga förbud mot att ”misshandla” min hud så mycket. När jag är så torr, så ska jag bara tvätta ansiktet på kvällen, inte morgonen. Jag ska dock vara noga att smörja mig både morgon och kväll.

Ja, herregud säger jag bara… Det är ju en himla vetenskap det där. Men nu har jag ju lärt mig i alla fall. Kul var att hon tyckte i övrigt att min hy var jättebra och jag behöver inte gå på ansiktsbehandlingar. Kanske en gång på vinterhalvåret i så fall. Man kan ju gå ändå, men jag behöver det inte för att hyn ska må bra.

Givetvis ville hon ju sälja lite produkter också. Och givetvis kunde jag inte låta bli att köpa. Men jag nöjde mig med en ansiktsrengöring och en dagkräm som jag även kan ha på nätterna. Älskar påsen och de fina lyxiga produkterna.

Med detta inlägg, som säkert inte intresserade någon fler än mig, så tackar jag för idag och hoppas vi hörs imorgon igen.

Peace and Out!

Mina fina ansiktsprodukter025

En tanke på “Ansiktsbehandling

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.