Anastasia Grey

Jag hoppas att ni har det toppen idag, även om vädret kanske inte är det bästa. Här i Gammelstad har vi då verkligen en uselt väder med kraftig blåst och regn. Men det är ingen idé att deppa över det, utan bara göra det bästa av situationen. Idag har jag sovit länge, städat och tvättat och framför allt suttit vid datorn. Har sorterat alla bilder, och även säkerhetskopierat dem. Alltid bra att göra det.

Jag har äntligen fått mitt luftfilter till min mc, så jag knäppte lite bilder på hur hon ser ut nu när hon är klar. Jag har döpt henne till Anastasia Grey, men kommer mest kalla henne för Anastasia eller Mrs Grey. Tänkte först kalla den för Mr Grey, men det tog emot eftersom jag alltid vill ha tjejnamn på mina hojjar. Då sa en kompis att jag kunde döpa den till Miss Grey och på den vägen är det.

Jag har köpt Vance and Hines-system och luftfilter till henne så att hon ska se snyggare ut, men även så att hon låter häftigt. Väskor, ruta och sissybar har jag valt att inte köpa då jag inte tycker det är så snyggt. Det innebär ju att jag måste ha ryggsäck alltid, men hellre det. Detta är ju ingen mc jag ska köra långt med, så detta passar mig bäst.

Mikael är inte på långa vägar lika begeistrad som mig och är mest rädd att jag ska vara med om en olycka, men jag är en egen människa som fattar egna beslut och därför har jag köpt denna till mig själv. Ända sedan jag var väldigt liten har jag velat ha och köra mc. Jag tappade känslan ett år (då jag sålde Jasmin), men nu är suget här igen. Jag har också möjlighet att ha en mc just nu, så varför inte. Mikael klagar inte allt för mycket, då han så klart respekterar min vilja, precis som jag respekterar hans när han lägger ner så otroligt mycket tid på båten.

Hur som helst… Jag älskar min mc, jag älskar att köra den och jag är så lycklig över att hon finns i mitt liv.

Ha det bra alla!

Peace and Out!

Anastasia GreyBlandat-1

LuftfilterBlandat-2 AvgassystemBlandat-3 Snygg tankBlandat-4 <3 Blandat-5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.