Ana, utspilld mjölk, redaktörsdag, stolproblem

Idag blev dagen då jag körde motorcykel för första gången denna säsong. Jag kör ju väldigt lite nu för tiden, men jag gillar dock min kära Ana… Hon är så cool och fin.

Nåja, idag fick jag i alla fall ett meddelande av en som jobbar hos oss som kommer vara borta en vecka nu. Hon bad mig hälla ut hennes yoghurt och hennes mjölk. Det gjorde jag och så var det inget mer med det… Förrän jag kom till Regionhuset och fick ett sms av en annan kollega som frågade om ”Odågan Jenny” hade varit i farten och hällt ut hennes mjölk. Så pinsamt! Den stackarn som ägde mjölken hade letat överallt, men så klart inte hittat hennes mjölk… Suck…

Anledningen till att jag var på Regionhuset idag, berodde på att jag var på Redaktörsdag. Det är alltså en dag för alla redaktörer inom Region Norrbotten. Mycket intressant som vanligt. 🙂 Det pratades om massa tips och trix och vi fick även höra en man som pratade om att skriva begripligt. Väldigt givande. 

När jag kom hem så hade Mikael hämtat ut två stolar som vi hade beställt till båten. Vi ska ha dem som däckstolar och hade beställt blåa med en kompass på stolsryggen. När vi packar upp dem så är det ingen kompass, utan en rund jäkla sjöjungfru. Ful som stryk… Suck… Inget går verkligen som man vill…

Och med det ska jag ta och avsluta för idag. Kanske hälla ut lite mera mjölk eller beställa nya fula stolar, eller bara vara… 😛

Hej svej.

Min fina lilla Anastasia Grey

Redaktörsdag

Druckit många koppar kaffe idag. Livets dryck!

 

Sådan här stol hade vi beställt.

Sådan här fick vi… S u c k . . . 

Märkta på:,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.