Alla hjärtans dag

Ja, idag är det ”Alla hjärtans dag”. Egentligen, om jag ska vara helt ärlig, så är jag inte en jättestor fantast av en sådan här jippodag. Det blir så många måsten och så många förväntningar. Och säkert så många besvikelser. Tänk alla ensamma därute som drömmer om någon att dela vardagen med, de känner sig säkert extra ensam en dag som denna. Överallt på nätet, bla Facebook, Instagram och bloggar, så läser man om alla blommor och presenter (mest choklad och andra hjärtangodisar) som alla får. Tänk de stackars ensamma som inte får något av någon… Jag tycker synd om dem.

Jag personligen har fått blommor idag. Ni ser dem på bilden nedan. Sofia sa att det är väl självklart att jag skulle få blommor en sådan här dag, eftersom jag brukar ju få det en vanlig fredag… Vilket är sant. Det blev ju oxå så att jag fick blommor som sagt, men hur himla glad jag ändå blev så måste jag säga att de blommor jag oväntat får en vanlig fredag uppskattar jag nästan lite mer… 😉

 

Bild: Precis som alla andra (verkar det som) fick även jag blommor idag! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.