Alla hjärtans dag

Idag är det ju alla hjärtans dag. Har ni firat den, eller struntar ni helt enkelt i den? Vi struntar inte direkt i den, men vi firade igår. Passade på när det var mello, så vi klädde upp oss, åt supergod middag och myste framför mello med massa go’saker och champagne.

Idag tog vi lång sovmorgon och efter frukost ”åkte vi skidor”. Det vill säga, vi såg skidor på tv. Sedan satte jag mig vid datorn när Mikael gick ut och skottade. Jag fortsatte bråka med mina datorer, men lyckades till slut bli vän med alla. Jag fixade även ett bra program så jag kan videoredigera mina filmer lite bättre.

Min kära pappa ringde oxå för att  höra min vackra röst på alla hjärtans dag, som han sa. Gulligt va? Det var så kul att prata med honom och höra att han är nu helt frisk och är numera enbart pensionär, och inte en sjukskriven sådan.

Mikael tyckte sedan att jag var tvungen att gå ut, då jag mer eller mindre suttit vid datorn i två dagar, så det var bara att he sig ut på gatorna och promenera fram i snödrivorna. Inte för att jag vill säga att han har rätt, men den där tungheten som jag haft i huvudet försvann faktiskt efter en promenad.

Efter middagen satt jag faktiskt en stund till vid datorn och det jag nu gör (skriver på bloggen) är nog det sista datapysslandet jag gör idag. Det börjar vara dags för dusch och hoppa in i myskläder så jag är redo för Farmen.

Ha det bäst mina kära vänner!

KRAM <3

Två av mina hjärtan <3
(gammal bild)
Valter o Fia-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.