After Work

Denna vackra lördag vaknade jag upp av att en katt stod på mig, trampandes och kurrandes. Han luktade mig på ögat och slickade mig på kinden. Det var uppenbart att han tyckte jag skulle stiga upp och ge honom mat. Ganska mysigt faktiskt.

Denna morgon är en sådan där berömd ”Dagen efter”. Jag var på After Work igår med mina kollegor. Kvällen var så bra och gav sådan boost, så jag vaknade med samma leende som jag hade när jag gick och la mig. Skulle ju oxå delvis kunna bero på att jag skrattade åt min ivriga katt.

Vi träffades på Quality Hotel på deras restaurang, Amphion, och åt middag. Det var buffé och jag tyckte maten var mycket god. Fanns nog något för alla. Det var inte så mycket folk, men ändå trevligt. Det blev plötsligt en musiktävling och vi var ju med. Vårt gäng delade upp oss i tre grupper och var med i tävlingen. Inget av vårt gäng vann tyvärr. Men av våra tre grupper, vann min grupp! Så jag är nöjd med det. 🙂

Efter mat, tävling och massa prat, så begav de flesta av oss ner till BBB (Bistro Bar Brygga) och fortsatte där. Det var en FANTASTISK kväll! Sol, värme och vindstilla. Kan inte bli bättre. Vi satt där och pratade, skrattade och hade så trevligt! Jag kan inte säga det nog många gånger, det var så himla kul!

Jag tackar mina kära kollegor för den underbara kvällen. Ni gjorde den verkligen så bra som den kunde bli. För er som tyvärr inte kunde vara med denna gång beklagar jag att ni inte fick vara med. Men vi får snart göra om detta!

Ha en underbar lördag! Nu ska jag göra mig klar innan jag ska ta mc:n och möta upp Mikael på Storheden. (Han är ju i båten givetvis). Hoppas bara att de där molnen som jag ser mot Boden, inte kommer hit.

Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.