Advent

Tjenare! Hoppas att ni börjar känna lite adventsfeeling snart, för det närmar sig ju. På söndag är det dags att tända årets första adventsljus. Mysigt…

Jag började med att plocka fram julen direkt jag kom till jobbet i morse. Upp med adventsstakar och stjärnor direkt. Jag glömde till och med bort kaffet! Otroligt… Nåja, allt gick jättebra, alla ljus i stakarna fungerade osv.

Bestämde mig för att göra min chef glad och plockade även fram granen. Ifjol gjorde jag inte det för jag hatar att sätta upp ljusen i granen, men jag tänkte att det var lika bra att få upp den. Och i år hjälpte PK mig så allt gick så himla smidigt och fint. Inte en enda gång behövde jag bli arg, eller ens irriterad över adventspyntandet. Har aldrig hänt förut!

Så när jag då kom hem så tänkte jag att jag liksom bara kör vidare. Men jag borde ju förstått att den lycka som var, inte skulle bestå. Herreminje vad arg jag har varit. Det har svurits och skrikits och stampats och krossats.

Min känsla just nu är att advent är bara BLÄÄÄ. Eller som min pappa sa när jag sa att jag skulle bort och fira advent ”Vilket svammel!” Håller med…

Nåja, jag fick upp några stjärnor och resten fullkomligt struntar jag i. Det får bli en annan dag! Måste inhandla lite nya saker, då en viss del av det jag hade dog idag.

Hoppas att det går bättre för er!

Peace and out!

Vardagsrummet fick en stjärnaAdvent

Köket likasåAdvent-3

Men inte biblioteksdelen (plus flera andra rum)Advent-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.