Advent och trött

Hej på er raringar! Hur har ni det ute i stugorna? Har ni börjat pynta inför advent, köpa julklappar, julbaka och planera julklappar? Här på Räfsar är det helt dött på den fronten. Ingen jul över huvudtaget har kommit in hit. Jag tänker dock ta itu med det imorgon. Det blir nog roligt.

Jag tycker att Shirley Clamp’s nya julskiva är bra, så jag kommer att lyssna på den medan jag fixar. Annars är Carolas julskivor underbara att lyssna på också. Jag gillar inte Carola, men hennes julmusik är väldigt stämningsfull och passande tycker jag.

Idag, åtminstone ikväll, har jag varit väldigt trött och faktiskt inte gjort många knop. Mest suttit i soffan, efter att allt måste som laga mat och städa var avklarat. Mikael jobbar eftermiddag så han har inte heller varit hemma, så jag har bara suttit och samlat energi.

Eller samlat energi var kanske inte rätt sagt, för den känns rätt frånvarande nu med. Tror minsann jag ska gå i säng och hoppas på att få kattsällskap och sedan läsa lite. Det låter som en bra idé…

Ha det gott alla!

Peace and out!

Min lilla stora kärlekValter-15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.