80-års (40+40) och bröllopsfest

Jaha. Söndag idag. Jag var på en hejdundrande fest igår och borde må sämre än vad jag gör. Men jag känner mig pigg och fräsch som en nyponros. Känns fint… 🙂

Igår hämtade Ingela oss och vi anlände ut till Holmen kring 17.50. Där bjöds vi på välkomstdrinkar och allt eftersom började alla gäster dyka upp. Vi minglade runt och när alla hade kommit satte vi oss till bords. Vi bjöds på supergod smörgåstårta (sa de som åt det, själv hade jag med mig egen sallad). Det blev otroligt mycket prat och skratt kring bordet medan vi åt. Det dök upp tårtor som Lena hade gjort och fikat fortsatte.

Lite senare bjöds det upp till brudvals. Rättare sagt så sa jag åt Lena o Peder att ställa sig där och dansa, för vi ville se! De var så söta där de dansade sin romantiska dans. Lena hade lite problem med sin korta känning som hade en tendens att glida upp, men förutom det var det sååå fint… 🙂

Efter det var partyt igång på riktigt. Det dansades och det skrattades och det dracks alkohol och det var verkligen full rulle. Det var till och med utlärning av salsa och bugg; Tack Anja!

Länge sedan jag hade så kul på en fest faktiskt. Vi var inte hemma förrän vid 2-tiden och det är MYCKET sent för att vara för mig och Mikael. Tack till Robin som kunde komma och hämta!

Jag la ut mina kameror och sa till alla att det var bara att knäppa för alla som ville. Kvaliteten på bilderna är väl kanske inte det bästa, men de återspeglar ändå en underbar kväll som vi alla inblandade hade ute på Holmen i Sunderbyn! (Klicka på bilderna för att se dem lite större!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.