Helgen och vikten av sömn

I fredags var jag på banken och avslutade det sista på banken med mamma. Nu finns det inget kvar där som det står hennes namn på. Skönt att fått det avklarat, men så himla tråkigt att behövt göra det.

Senare på dagen så for vi iväg till Junkön precis som vanligt. Vi bastade och hade trevligt. Umgicks med båtbekanta och hade riktigt roligt. På lördagen gick vi en lång promenad på Junkis. Vi gick nästan hela Laxloppet, vilket är ett otroligt jobbigt löplopp som går på sommaren. Under loppet såg vi en älg som sprang omkring i närheten. Han/hon var så söt och sprang en bit, stannade och kollade på oss, sprang en bit, stannade och kollade osv. Jättesöt.

På söndagen for vi hem kring 13-tiden och det blev en hel del städande och fejjande. Vi åt också tacos och jag bakade en blåbärspaj. När Mikael skulle se tv så gick jag ut på en lång promenad vilket var jätteskönt.

Idag har det varit fullt med jobb hela dagen. Jag har varit en sväng till Landstingshuset och tagit en promenad på lunchen med fina Anneli. 🙂

Efter jobbet blev det träning och en samtalsträff med min grupp. Vi pratade lite om hur viktigt det är att stressa ner och att sova ordentligt. Gör man inte det händer det massa saker i kroppen som gör att man lätt lägger på sig vikt, speciellt det där farliga fettet runt magen. Om hur viktigt det är att sova ordentligt. Att sova länge innebär inte att halvsova på soffan från det man kommer från jobbet och sedan försöka sova i 8 timmar. Även om man sover 8 timmar så är kroppen inte trött på riktigt. Man måste matta ut kroppen, med rörelse, för att få sova ordentligt.

Vi pratade om massa annat också, men det tar jag en annan dag för nu måste jag fixa här hemma.

Ha det gott alla raringar!

KRAM <3

JunköpippiTupp o höna-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.