Helg och vän

Hej på er! Läget där ute i stugorna? Här är det bara bra faktiskt. Min helg har varit jättebra. Lugn och soft och mysig.

Mikael försvann hela lördagen, så jag fick pyssla på hemma hela dagen i min ensamhet. Precis som jag gillar det. Jag bakade, städade, såg på serier, uppdaterade datorer och lagade middag så det var klart lagom tills Mikael kom hem igen.

På söndagen så tog jag och Mikael bussen in till stan och gick en långpromenad. Sedan gick vi och fikade på Espresso House, innan vi gick i lite affärer och sedan åkte hem för att tillaga köttsoppa. Jag måste säga att det var en lugn och härlig helg som gav mig massor med energi.

Idag på jobbet kom en av våra ”gamla” telefonister och hälsade på. Hon har nyligen gått i pension, så hon kom och sa hej. Världens härligaste människa som hade massor med energi. Hon har börjat gå på gym och göra en massa roliga saker sen hon blev pensionär. Mycket härligt att höra.

Det enda som gjorde denna dag till en sorgens dag, var att en vän har varit med om en olycka och blev rejält skadad. Det är inte fara för hennes liv, men skadorna var ändå ganska chockartade. Jag lider verkligen med henne och om hon läser här så: ”Du ska veta att jag tänker på dig” 

Nä, nu ska jag ta och klippa klorna på mina sötnosar (katterna) så att de inte trampar sönder mina fina lakan när vi går och sover.

Ha det bra alla!

Peace and out!

Blommor från en skärgårdsö – till min vän <3Sommaren 2015-2

En tanke på “Helg och vän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.